Template

FISH & OYSTERBAR

ERKENNINGSNUMMER 2022-04

In Fish & Oysterbar Julia te Koksijde is het goed toeven. En dat is geen toeval. Angus Wittewrongel en zijn team staan nagenoeg dagelijks voor je klaar om het beste uit de zee op je tafel te toveren. Alle producten zijn kakelvers en komen rechtstreeks van alle Vlaamse visveilingen. Als eerste restaurant in België koopt de gedreven zaakvoerder zijn producten rechtstreeks op de veilklok na eerst zelf de rijke aanvoer van vis, schaal- en scheldieren op de veilvloer geïnspecteerd te hebben, met de vissersvaartuigen – nog nat van de reis – op een boogscheut verwijderd. De vismijn, die kent Angus van binnen en van buiten, hij is dan ook een spruit van de zesde generatie intussen.

Restaurant Julia is ook de weg van de verduurzaming ingeslagen. Als een van de eerste restaurants van West-Vlaanderen mogen de uitbaters zich trots ‘Visserij Verduurzaamt’-ambassadeur noemen. Dat betekent dat zij uitsluitend vis aankopen van duurzaam vissende vissersvaartuigen, herkenbaar aan de groene balk op de veilklok.

Julia heeft een vaste kaart, maar deze wordt vakkundig aangevuld met suggesties die geïnspireerd zijn door hetgeen er op de markt aangetroffen wordt. ‘Sharing is Caring’ en ook dit principe wordt ten huize Julia ruimschoots gehanteerd.

Maandag / Dinsdag / Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00 – 14:00 18:30 – 21:00
Vrijdag 12:00 – 14:30 18:30 – 21:00
Zaterdag 12:00 – 14:30 18:30 – 21:00
Zondag 12:00 – 14:30 18:30 – 21:00

VERLOF 18/12 TEM 3/01

RESERVEER

Rerservaties zelfde dag:
Bel ons via:
0032 (0)58 62 66 65 of 0032 (0)58 51 45 85

RESERVATIES ONLINE
Minimum 1 dag tevoren

A. VANHOUTTELAAN 2
8670 SINT-IDESBALD — KOKSIJDE
T. 0032 (0)58 62 66 65
INFO@JULIA-BAALDJE.BE

BV Seafood – BE0773.969.532